Dispositivos y accesorios
Lamb Rogan Josh
Prep. 15min
Total 1h 45min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves8
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
water260 g
-
lamb meat shoulder or leg, boneless, diced (2-3 cm)1000 g
-
cardamom pods10
-
dried bay leaves2
-
cloves6
-
black peppercorns10
-
cinnamon stick¼
-
vegetable oil plus 2 Tbsp for frying20 g
-
onions quartered200 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
paprika4 tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ - 1 tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
plain yoghurt100 g
-
garam masala for garnishing1 tsp
-
ground black pepper for garnishing½ tsp
-
fresh coriander leaves only, chopped, for garnishing3 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
31.9 g
Calorías
2010 kJ /
480 kcal
Grasa
35.7 g
Carbohidratos
7.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
A Taste of India
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chicken Saag
50min
Lamb Korma
4 h
Chicken Garam Masala
50min
Tikka Paste
1 h
Chicken Jalfrezi
1 h
Lamb Keema with Peas
1 h
Beef Madras
1 h 30min
Cape Malay Chicken Curry
1 h
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 h 15min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Prawn Bhuna
30min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 h 30min