Lamb Korma
TM5 TM6

Lamb Korma

4.3 (88 valoraciones )

Ingredientes

  • 160 g onions, quartered
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 3 garlic cloves
  • 2 tsp ground coriander
  • 1 tsp ground cumin
  • ½ tsp ground cardamom
  • 1 tsp dried chilli flakes
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 1000 g lamb shoulder meat, boneless, cubed (3-4 cm)
  • 30 g ghee
    o olive oil
  • 1 tsp garam masala
  • 60 g tomato purée
  • 150 g plain yoghurt, plus extra for serving
  • fresh coriander leaves, for serving
  • cooked rice, for serving

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3304 kJ / 787 kcal
Proteína
36 g
Carbohidratos
58 g
Grasa
45 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas