Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Lemon and Herb Stuffing
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh sage leaves, to taste
- ½ lemon, thin peelings of skin and juice (approx. 30 g)
- 30 g unsalted butter, diced
- 70 g onions, quartered
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp sunflower seeds
- 100 g breadcrumbs
Spicy Cajun Rub
- 160 g coarse sea salt
- 1 Tbsp chilli powder
- 1 Tbsp smoked paprika
- 1 Tbsp dried onion flakes
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp garlic granules
- 1 ½ Tbsp dried thyme
- 1 ½ Tbsp dried oregano
- 2 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp dark brown muscovado sugar
Whole Chicken
- 1 uncooked, whole chicken (1.2-1.5 kg)
- 1000 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2214 kJ / 529 kcal
- Proteína
- 55 g
- Carbohidratos
- 21.7 g
- Grasa
- 24.7 g
En colecciones
Recetas alternativas
Cottage Pie
1h 10min
Carrot and Swede Mash
20min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Leftover Roast Patties with Egg
45min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Layered Chicken Dinner
2h
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Mincemeat
15min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4h 45min
Simple Turkey Gravy
25min
Marmalade-glazed Ham
1h 50min