Dispositivos y accesorios
Sous-vide Poached Eggs
Prep. 10min
Total 30min
4 pieces
Ingredientes
-
olive oil for greasing
-
medium eggs4
-
water1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
183 mg
Proteína
7 g
Calorías
359 kJ /
87 kcal
Grasa
6 g
Grasa saturada
1.6 g
Carbohidratos
0.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide with Blade Cover
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Basmati Rice
35min
White Long-grain Rice
35min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Browned Shallots (350 g)
25min
Sautéed Shallots (250 g)
20min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Boiled Eggs
20min
Whipped Cream
10min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min