Gluten free fruit and nut loaf
TM6 TM5 TM31

Gluten free fruit and nut loaf

4.8 (18 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g polenta, plus extra for dusting
  • 150 g pecans
  • 120 g millet flour
  • 70 g gluten free flour mix (see Tips)
  • 60 g buckwheat flour, plus extra for dusting (see Tips)
  • 1 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 1 tsp caraway seeds
  • ½ tsp salt
  • 30 g dried cranberries
  • 120 g pitted dates, cut into halves
  • 100 g dried figs, cut into halves
  • 50 g dried apricots, cut into quarters
  • 330 g buttermilk
  • 1 tbsp honey
  • butter, to serve (optional)

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
1130.2 kJ / 269.1 kcal
Proteína
5.3 g
Carbohidratos
36 g
Grasa
10.7 g
Grasa saturada
1.3 g
Fibra
4.5 g
Sodio
208.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas