
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Gluten free pastry
- 160 g butter, unsalted chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 160 g cornflour (starch) plus extra for dusting
- ¼ tsp fine salt
- 2 tsp xanthan gum (optional)
- 1 egg
- 1 tsp vinegar
- 40 g water chilled
Chicken and pear filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek white part only, cut into pieces
- 50 g butter, unsalted
- 600 g chicken meat, skinless, boneless cut into cubes (3 cm) (see tip)
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- ½ tsp black pepper, freshly ground
- 50 g water
- 2 - 3 tbsp cornflour (starch)
-
1
tbsp vegetable stock paste
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, core removed and cut into cubes (2 cm)
- 50 g whipping cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 568 kcal / 2386 kJ
- Proteína
- 14.5 g
- Grasa
- 39.8 g
- Carbohidratos
- 38.2 g
- Fibra
- 1.5 g
En colecciones
Recetas alternativas
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Ninguna calificación
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Ninguna calificación
Gingerbread Milkshake
5min
Vanilla Yoghurt
13h
Steak Tartare
15min
Fruit Ice Cream
5min
Hollandaise sauce
15min
Potato cakes
45min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1h 5min
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Pumpkin risotto with bacon
25min