Dispositivos y accesorios
Savoury semolina
Prep. 15min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
ghee (see Tips)60 g
-
brown onion cut into halves1
-
dried chillies (Kashmiri chillies or long red chillies)2
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
fresh curry leaves16
-
cumin seeds½ tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
cherry tomatoes80 g
-
frozen green peas80 g
-
salt1 ¼ tsp
-
semolina150 g
-
boiling water450 g
-
roasted unsalted cashew nuts for garnishing15 - 20
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
493.5 mg
Proteína
4.7 g
Calorías
839.8 kJ /
199.8 kcal
Grasa
11 g
Fibra
3.2 g
Grasa saturada
5.8 g
Carbohidratos
20.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of India
98 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sambhar
1h 30min
Gobi masala
30min
Rajma (kidney bean curry)
45min
Rogani kumbh
45min
Avial (vegetables in yoghurt)
30min
Tarka dal
30min
Lentil curry (dahl)
30min
Shrikhand (flavoured hung yoghurt)
12h 15min
Potato karakari
50min
Lemon rasam
40min
Dosa with spiced potato filling
17h 40min
Chhole (chickpea curry)
35min