Watercress and Oat Soup
TM6 TM5

Watercress and Oat Soup

4.0 (6 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 garlic clove
  • 250 g onions, quartered
  • 30 g olive oil, plus extra for garnish
  • 1200 g water
  • 60 g rolled oats
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp vegetable stock paste
    o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 100 g watercress
    o 100 g Swiss chard, large stalks removed, sliced
  • 35 g pumpkin seeds, toasted
  • 25 g sunflower seeds, toasted

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
640 kJ / 153 kcal
Proteína
5 g
Carbohidratos
9 g
Grasa
11 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas