Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 1500 g water
- 10 g dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 4 black peppercorns
- 1 skinless chicken breast fillet, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 250 g fresh tortellini
- 1 carrot, cut into thin slices
- 2 celery stalks, cut into thin slices
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced on the diagonal, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 846.8 kJ / 201.5 kcal
- Proteína
- 22.9 g
- Carbohidratos
- 17.6 g
- Grasa
- 3.7 g
- Grasa saturada
- 1.5 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 941.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Pasta with tuna
30 min
Veal pizzaiola
40min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min
Tomato basil chicken stew
35min
Penne and vegetables
35min
Chicken and sweet corn soup
30 min
One pot pasta with chorizo
35min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min