Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil, leaves only
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g roasted cashews
- 60 - 80 g olive oil, plus extra for covering the dip (see Tips)
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
Salad
- water, for cooling
- 3 eggs
- 250 g farfalle pasta (bow tie pasta)
- 2 tbsp olive oil
- 200 g marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 30 g rocket or fresh spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 50 g pitted Kalamata olives, cut into halves
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2452 kJ / 584 kcal
- Proteína
- 17.7 g
- Carbohidratos
- 35.3 g
- Grasa
- 40 g
- Grasa saturada
- 7.9 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sodio
- 426.9 mg
Recetas alternativas
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Mexican stack
45min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Tortellini soup
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Chilli chutney quesadillas
1h
Ricotta, mint and zucchini lasagne
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Fresh tomato tart
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Steamed eggplant and ricotta lasagne
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Spinach dumplings with tomato ragout
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Cauliflower and sweet potato lasagne
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Broccoli and three cheese pasta bake
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