Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil, leaves only
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g roasted cashews
- 60 - 80 g olive oil, plus extra for covering the dip (see Tips)
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
Salad
- water, for cooling
- 3 eggs
- 250 g farfalle pasta (bow tie pasta)
- 2 tbsp olive oil
- 200 g marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 30 g rocket or fresh spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 50 g pitted Kalamata olives, cut into halves
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2452 kJ / 584 kcal
- Proteína
- 17.7 g
- Carbohidratos
- 35.3 g
- Grasa
- 40 g
- Grasa saturada
- 7.9 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sodio
- 426.9 mg
Recetas alternativas
Linguine with salmon and herbs
25 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Penne and vegetables
35 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Chooky rice
45min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25h 30min