Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g dark soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 20 g fish sauce
- 270 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (2 cm)
- 480 g chicken winglets (approx. 4 winglets)
- 4 sprigs fresh coriander, roots trimmed and stalks; leaves reserved, for garnishing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp whole black peppercorns
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into thin slices (3 mm)
- 1250 g water
- 3 eggs, whole
- 150 g fresh ramen noodles
- 200 g Chinese broccoli (gai lan), trimmed, cut into pieces (2 cm)
- boiling water, for soaking
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut on the diagonal, to serve
- dried chilli flakes, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1631.7 kJ / 388.5 kcal
- Proteína
- 30.6 g
- Carbohidratos
- 9 g
- Grasa
- 25.1 g
- Grasa saturada
- 8.1 g
- Fibra
- 3.1 g
- Sodio
- 1149.6 mg
Recetas alternativas
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Vietnamese mixed meat pho
1h 50 min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Vindaloo pork
5h 10min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Prawn and chicken laksa
40min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Pork san choy bau
25min