Pork belly ramen
TM6 TM5 TM31

Pork belly ramen

4.4 ( 85 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g dark soy sauce
  • 40 g oyster sauce
  • 20 g fish sauce
  • 270 g boneless skinless pork belly cut into pieces (2 cm)
  • 480 g chicken winglets (approx. 4 winglets)
  • 4 sprigs fresh coriander roots trimmed and stalks; leaves reserved, for garnishing
  • 2 cm piece fresh ginger peeled
  • 1 tsp whole black peppercorns
  • 2 garlic cloves
  • 100 g fresh shiitake mushrooms cut into thin slices (3 mm)
  • 1250 g water
  • 3 eggs whole
  • 150 g fresh ramen noodles
  • 200 g Chinese broccoli (gai lan), trimmed, cut into pieces (2 cm)
  • boiling water for soaking
  • fresh bean sprouts to serve
  • 2 spring onions/shallots trimmed and cut on the diagonal, to serve
  • dried chilli flakes to serve (optional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
388.5 kcal / 1631.7 kJ
Proteína
30.6 g
Grasa
25.1 g
Carbohidratos
9 g
Fibra
3.1 g
Grasa saturada
8.1 g
Sodio
1149.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas