Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beetroot Gazpacho
- 300 g raw beetroots, peeled and cut in pieces
- 100 g potatoes, peeled and cut in pieces
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 cucumber, cut in pieces
- 1 - 2 spring onions, trimmed and cut in pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 Tbsp lemon juice, plus extra to taste
- 100 g water, chilled
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
Horseradish Créme
- 100 g natural yoghurt
-
1 - 2
Tbsp creamed horseradish
o 1 - 2 Tbsp fresh horseradish, grated - 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 631 kJ / 150 kcal
- Proteína
- 8 g
- Carbohidratos
- 16 g
- Grasa
- 4 g
- Fibra
- 4.2 g
En colecciones
Recetas alternativas
Mushroom Stroganoff
30 min
Borscht
50 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Raw Beetroot Soup
5min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min