Dispositivos y accesorios
Creamed Cod
Prep. 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
onions quartered200 g
-
olive oil70 g
-
potatoes sliced (5 mm)600 g
-
water100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cod fillets skinless, boneless, cut in pieces (3 cm)500 - 600 g
-
black olives90 g
-
milk400 g
-
unsalted butter diced65 g
-
plain flour60 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
ground nutmeg or to taste2 pinches
-
double cream200 g
-
breadcrumbs100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
23.4 g
Calorías
2591 kJ /
619 kcal
Grasa
40.8 g
Carbohidratos
39.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
WHITE FISH
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Tomato and Haddock Rice
50min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Tuna Pasta Bake
1h
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Shepherd's Pie
1h 40min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min