Steamed mushroom and egg pots
TM6 TM5 TM31

Steamed mushroom and egg pots

3.8 ( 13 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 tbsp ghee plus extra for greasing
  • 40 g Gruyère cheese cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 50 g eschalots
  • 2 garlic cloves
  • 300 g fresh mixed mushrooms cut into halves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 4 eggs
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • 500 g water
  • fresh chives finely chopped for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
192.5 kcal / 809.3 kJ
Proteína
12.4 g
Grasa
14.8 g
Carbohidratos
2.5 g
Fibra
1.5 g
Grasa saturada
7.4 g
Sodio
277.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas