
Versiones compatibles
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g raw hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g onions quartered
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled - 600 g water
- 200 g carrots sliced (5 mm)
- 200 g courgettes sliced (7-10 mm)
- 150 g red peppers cut in bite-size pieces
- 100 g frozen peas
- 200 g feta cheese diced (5 mm)
- 2 tsp fresh parsley chopped, to garnish (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 622 kcal / 2607 kJ
- Proteína
- 18 g
- Grasa
- 37 g
- Carbohidratos
- 47 g
- Fibra
- 12.4 g
En colecciones
Recetas alternativas
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10min
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Pasta and Chickpea Salad
25min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Rocket watercress juice
5min
Balsamic Spelt Salad
20min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min