Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 gramů brambor, na kostky (2 cm)
- 10 gramů čerstvého droždí
- 100 gramů mléka
- 50 gramů cukru
- ½ balíčku vanilkového cukru
- 125 gramů polohrubé mouky
- 125 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky soli, plus na dochucení
- 50 gramů oleje
- 1 vejce
- 250 gramů másla
- 650 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
- 200 gramů kapra, uzeného nebo jiné uzené ryby (pstruh, makrela), rozebrané na kousky (2-3 cm)
- pažitka a kopr na ozdobu
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 6525 kJ / 1557 kcal
- Proteína
- 24.75 g
- Carbohidratos
- 78 g
- Grasa
- 130 g
- Fibra
- 2.45 g
En colecciones
Recetas alternativas
Marinované krevety
1h 10min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25min
Zabaione
15min
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1h
Krevetové máslo
Ninguna calificación
Francouzské máslo Montpellier
Ninguna calificación
Fermentovaná červená pšenice a houby
Ninguna calificación
Stew z fazolí černé oko s olihní
Ninguna calificación
Salát s cuketou a chřestem
35min
Avokádová polévka s krevetami
20min
Créme brulée
1h 50min