
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g onions cut into halves
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp ground dried ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp sweet paprika powder
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp chilli powder
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g water
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
o 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 100 g red lentils
- 800 g crushed tomatoes, canned
- 1 pinch salt adjust to taste
- 2 - 3 sprigs fresh coriander leaves only, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 236 kcal / 991 kJ
- Proteína
- 10 g
- Grasa
- 12 g
- Carbohidratos
- 22 g
- Fibra
- 6.4 g
En colecciones
Recetas alternativas
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Ninguna calificación
Risotto pomodori with burrata
40min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Hummus
5min
Arseeyah
50min
Black-eyed bean stew with baby squid
5h 15min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Ukrainian borscht
35min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min