Dispositivos y accesorios
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Prep. 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
656.3 mg
Proteína
3 g
Calorías
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Grasa
19.6 g
Fibra
5.3 g
Grasa saturada
2.7 g
Carbohidratos
25.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slicing and Grating (TM5)
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Vegan Eggplant Massaman Curry
Ninguna calificación
Gnocchi with Courgettes
20min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Asparagus Risotto
45min
Basil pesto
10min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min