Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
TM5 TM6

Roasted Parsnip and Chestnut Pâté

4.5 (13 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g parsnips, peeled, halved lengthways or quartered if large
  • 6 garlic cloves, unpeeled
  • 1 Tbsp sunflower oil
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 5 g fresh sage leaves
  • 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 75 g cooked, peeled chestnuts
  • 80 g vegan soft cheese
  • 80 g coconut yoghurt, vegan
  • ½ tsp ground cumin
  • 1 - 2 tsp lemon juice, to taste
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
677 kJ / 162 kcal
Proteína
4 g
Carbohidratos
15 g
Grasa
9 g
Grasa saturada
5 g
Sodio
126 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas