Roasted Parsnip and Chestnut Pâté

Roasted Parsnip and Chestnut Pâté

4.5 13 valoraciones
Prep. 20min
Total 2h 45min
6 portions

Ingredientes

  • parsnips peeled, halved lengthways or quartered if large
    300 g
  • garlic cloves unpeeled
    6
  • sunflower oil
    1 Tbsp
  • fresh parsley leaves
    5 g
  • fresh sage leaves
    5 g
  • tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • cooked, peeled chestnuts
    75 g
  • vegan soft cheese
    80 g
  • coconut yoghurt vegan
    80 g
  • ground cumin
    ½ tsp
  • lemon juice to taste
    1 - 2 tsp
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 162 kcal / 677 kJ
Proteína 4 g
Grasa 9 g
Carbohidratos 15 g
Grasa saturada 5 g
Sodio 126 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...