
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g onions cut in halves
- olive oil for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin to taste
- ground cinnamon plus extra for garnish
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander to taste
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breast, skinless, boneless cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricot, pitted cut in quarters
- 80 g water
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
o 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - toasted pine nuts plus extra for garnish
- 2 lemons, preferably organic zest and juice
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 477 kcal / 1997 kJ
- Proteína
- 37 g
- Grasa
- 18 g
- Carbohidratos
- 37 g
- Fibra
- 8 g
En colecciones
Recetas alternativas
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Polenta
50min
Paris Brest
6h 40min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Tuna mousse
10min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Tuna empanada
1h 20min