Versiones compatibles
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g unsalted pistachio nuts, shelled
- 1000 g water
- 400 g carrots, cut into pieces (4-5 cm)
- 1000 g chicken breast fillets, cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp vinegar
- 2 ½ tsp salt
- 2 ½ tsp ground white pepper
- ½ tsp ground cinnamon
- 450 g mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato etc.), cut into slices
- 100 g onions, cut into quarters
- 100 g mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato), cut into slices
- 2 dried bay leaves
- 50 g olive oil
- 1 pinch pepper
- 50 g butter, cut in pieces
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1364 kJ / 326 kcal
- Proteína
- 33.5 g
- Carbohidratos
- 10.6 g
- Grasa
- 16.7 g
Recetas alternativas
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul
35min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2h
Chicken with egg and almond sauce
45min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Crispy olives
1h 30min
Apricot amaretti
40min
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Cheesecake (No-Bake)
5h 30min
Spicy Asian Snow Peas
25min
Cheesecakes in jars
4h
Hazelnut torte
3h 15min