
Dispositivos y accesorios
Sous-vide Artichokes
Prep. 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)4
-
leek sliced in rounds (½ in.)3 oz
-
lemon plus extra to serve2 slices
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
120 kcal /
502 kJ
Proteína
6 g
Grasa
3 g
Carbohidratos
22 g
Fibra
9 g
Grasa saturada
1 g
Sodio
291 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Sous-Vide
8 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos