Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 oz Roma tomatoes
- 4 oz yellow onions, halved
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 3 tbsp to fry
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 8 ½ oz bomba rice (see Tip)
- 1 tbsp chicken stock paste
- 1 tsp tomato paste
-
12
oz water
o 12 oz chicken stock - 1 pinch saffron (approx. 25 strands)
- 2 tsp sweet smoked paprika
- 8 oz Spanish chorizo sausages, thinly sliced (approx. ½ in.)
- 24 raw medium shrimp, peeled and deveined
- 2 oz frozen peas
- 2 oz pitted green olives, drained
-
2
oz piquillo peppers, canned or jarred, drained, sliced
o 2 oz roasted red peppers, canned or jarred, drained, sliced - lemon wedges, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2336.2 kJ / 558.4 kcal
- Proteína
- 27.2 g
- Carbohidratos
- 37.7 g
- Grasa
- 34.2 g
- Grasa saturada
- 9.2 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sodio
- 1103.5 mg
Recetas alternativas
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Shrimp & Crab Linguine
25min
Squid Ink Pasta
1h
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1h 30min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35min
Beef Tostadas
1h 10min
Shrimp Cakes
30min
Beef Barbacoa
2h
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Kung Pao Chicken
1h 5min