Dispositivos y accesorios
Harissa sauce
Prep. 5min
Total 10min
1 Complete Recipe
Ingredientes
-
caraway seeds25 g
-
cumin seeds30 g
-
fresh red chillies cut into halves lengthwise, seeds removed250 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
garlic cloves4
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
red wine vinegar20 g
-
2 tsp sweet paprika powdersmoked paprika powder2 tsp
-
extra virgin olive oil80 g
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 Complete Recipe
Proteína
13.8 g
Calorías
5530 kJ /
1274 kcal
Grasa
108.9 g
Carbohidratos
59.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Arabia
92 Recetas
Suiza
Suiza
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Moroccan harira soup with chicken
55min
'Qamar el-din' juice
5min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Lamb dhansak
25h 45min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Toum
15min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min