Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g chicken meat, boneless and skinless, sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
- 200 g mixed vegetables, white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse sea salt (see tip)
- 100 g white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 clove
- 5 coriander seeds
- Inf. nutricional
- por 20 g
- Calorías
- 131.9 kJ / 31.5 kcal
- Proteína
- 3.8 g
- Carbohidratos
- 2 g
- Grasa
- 0.6 g
- Grasa saturada
- 0.1 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sodio
- 2935.9 mg
Recetas alternativas
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Meat Stock Paste
45min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Browned Shallots (250 g)
25min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Vegetable Stock Paste
50min
Minced raw meat
35min
Strawberry Jam
55min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Vegetable stock paste
45min