Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 - 2 eggplants, large, unpeeled (approx. 30 oz total) sliced in rounds (approx. ¼ in.)
- 1 tsp salt
-
9
oz balsamic vinegar
o 9 oz white balsamic vinegar - 1 oz brown sugar
- 3 ½ oz fresh baby spinach
- 1 oz fresh basil leaves (approx. 30 med. leaves), to taste
- 15 dried tomatoes in oil, cut into 30 strips
- 8 oz feta cheese, cut into 30 sticks
- 30 pinches freshly ground black pepper (approx. 3 tsp)
- 6 green onions, cut into thin strips, (approx. 5 strips ea.) to bundle (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 119 kJ / 28 kcal
- Proteína
- 1 g
- Carbohidratos
- 1 g
- Grasa
- 2 g
- Fibra
- 1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Arugula and Strawberry Smoothie
5min
Green Bean Casserole
1h 30min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp and Crab Stack
25min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Sangria
10min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min