Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Filling
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 150 g white fish fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 30 g dry white wine
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g potatoes, peeled and diced (1 cm)
- water, for cooking potatoes
- 1 medium egg
Pasta
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 100 g semolina
- 4 medium eggs
- 10 g extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt
Assembly
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g onions, halved
- 100 g courgettes, cut in round slices (1 cm), then halved
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 400 g cherry tomatoes
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for cooking pasta
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g large raw prawns, peeled
- 50 g unsalted butter, diced
- water, for cooking pasta
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1780 kJ / 425 kcal
- Proteína
- 16.5 g
- Carbohidratos
- 43 g
- Grasa
- 19.9 g
En colecciones
Recetas alternativas
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15 min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2h
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10h 55min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Chocolate Mousse
3h 20min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Shallot Tarte Tatin
2h
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min