
Dispositivos y accesorios
Kimchi chicken
Prep. 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
medium-grain white rice300 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
chicken breasts cut into slices (1 cm)600 - 700 g
-
soy sauce30 g
-
sesame oil15 g
-
brown sugar20 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
carrot cut into julienne1
-
kimchi cut into bite-size pieces, with juices (see Tips)400 - 500 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing1 sprig
-
sesame seeds toasted, for garnishing
-
sambal oelek to serve (optional - see Tips)
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
578.6 kcal /
2430.3 kJ
Proteína
47.4 g
Grasa
10.9 g
Carbohidratos
72.8 g
Fibra
5.5 g
Grasa saturada
2 g
Sodio
1542.7 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Meals in a Flash
91 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda