Sea Vegetable Stew
TM6 TM5

Sea Vegetable Stew

( Ninguna valoración )

Ingredientes

  • 3 tbsp circular kelp head (opcional)
  • 10 g dried Japanese kelp (kombu) cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed
  • 6 dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften for 30 minutes
  • 300 g white radish peeled, cut in chunks (2 cm)
  • 4 slices fresh ginger peeled
  • 1 fresh red chilli
    o 1 dried chilli
  • 2 tbsp cold pressed sesame oil
  • 2 tbsp 3-booster powder (see tip)
  • ¼ tsp sea salt
  • 2 tbsp light soy sauce
  • 1 tbsp blackstrap molasses
  • 200 g water
  • 1 tsp molasses powder
  • 1 tbsp balsamic vinegar

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
99 kcal / 414 kJ
Proteína
1 g
Grasa
5 g
Carbohidratos
12 g
Fibra
4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas