Tri-Colour Ginger Rice
TM6 TM5 TM31

Tri-Colour Ginger Rice

1.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 1000 g water
  • 300 g short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)
  • 5 slices fresh ginger
  • 5 slices fresh galangal
  • ⅘ tsp rock salt
  • 2 tbsp beetroot juice (see tips)
  • 2 tbsp carrot juice (see tips)
  • 2 tbsp spinach juice (see tips)
  • 3 tbsp olive oil

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1213 kJ / 290 kcal
Proteína
5 g
Carbohidratos
45 g
Grasa
10 g
Fibra
2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas