Dispositivos y accesorios
Lupini cheese
Prep. 30min
Total 3h 20min
450 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
preserved lupini beans drained and skins removed (see Tips)250 g
-
lemon juice (see Tips)20 g
-
nutritional yeast (see Tips)20 g
-
salt1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
nutmeg1 pinch
-
filtered water380 g
-
agar agar (see Tips)2 tsp
-
gluten free cornflour30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 450 g
Proteína
42.5 g
Calorías
3266.8 kJ /
777.8 kcal
Grasa
31.8 g
Fibra
28.5 g
Carbohidratos
71.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Miso corn purée with almond ricotta
3h 20min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Vegan mozzarella
3h 40min
Plant-based parmesan
5min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Tofu 'sour cream'
5min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min
Basic vegetable stock
1h
Gluten free pizza base
35min
Vegan butter
8h 5min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
Vegan strawberry ice cream
5min