Mediterrane kippenpastei
TM5 TM6

Mediterrane kippenpastei

4.2 (5 valoraciones )

Ingredientes

  • 70 g Kalamata olijven, ontpit
  • 30 g olijfolie
  • 150 g ui, in 4 gesneden
  • 2 teentjes knoflook
  • 30 g bloem
  • 400 g gehakte tomaten, uit blik
  • 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
  • 1 tl paprikapoeder
  • 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
  • 1 tl zout
  • 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper, naar smaak
  • 1 pak bladerdeeg (275 g)
  • 1 eierdooier, licht opgeklopt, om te kleuren

Inf. nutricional
por 1 portie
Calorías
1612 kJ / 385 kcal
Proteína
29 g
Carbohidratos
24 g
Grasa
19 g
Fibra
4.2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas