Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
1
kabocha squash (3-5 lbs)
o 1 small sugar pumpkin (3-5 lbs) - non-stick cooking spray
- 10 oz day old bread, cubed (½ in)
- 1 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 oz bread crumbs
- 8 oz purple onion, in pieces
- 3 oz carrot, in pieces
- 3 oz celery, in pieces
- ½ oz olive oil
- 3 fresh sage leaves, to taste
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz rainbow chard, halved lengthwise, in pieces (½ in.)
- 8 oz Italian sausage, casings removed, broken in pieces
- 2 oz dried cranberries
- 2 oz pine nuts
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp maple syrup
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1092 kJ / 261 kcal
- Proteína
- 9 g
- Carbohidratos
- 35 g
- Grasa
- 11 g
- Fibra
- 4 g
En colecciones
Recetas alternativas
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1h 25min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Nicoise Salad
1h 15min
Asian Peanut Sauce
1h 20min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min