Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart

Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart

3.0 4 valoraciones
Prep. 20min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • red onions cut in wedges
    2
  • olive oil plus extra for greasing
    2 Tbsp
  • balsamic vinegar
    2 tsp
  • dried chilli flakes
    1 pinch
  • roasted red peppers, preserved cut in strips (1 cm)
    2 - 3
  • pitted black olives
    10 - 12
  • tinned anchovy fillets (opcional)
    5 - 6
  • pickled capers drained
    1 Tbsp
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    20 g
  • polenta
    150 g
  • plain flour
    40 g
  • baking powder
    1 ¼ tsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • soft brown sugar
    1 tsp
  • fine sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • medium eggs
    2
  • milk
    120 g
  • groundnut oil
    45 g
  • unsalted butter melted
    15 g

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 454 kcal / 1895 kJ
Proteína 12 g
Grasa 25 g
Carbohidratos 44 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...