Versiones compatibles
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 350 g basmati rice (cooking time 12-16 min)
- 180 g peanuts, roasted, salted
- 120 g onions, quartered
- 1 fresh chilli, cut in pieces
-
2 ½
cm fresh turmeric, cut in pieces (2 cm)
o ½ tsp ground turmeric - 2 garlic cloves
- 30 g oil
- ½ tsp ground coriander
- 400 g aubergine, cubed (3 cm)
- 400 g coconut milk
- 1450 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
o 2 tsp vegetable stock paste - 40 g soy sauce
- 1 Tbsp brown sugar
- ½ tsp ground ginger
- 2 - 3 pinches ground cloves
- 2 - 3 pinches ground cinnamon
- 1 ½ tsp salt
- coriander leaves, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2506.2 kJ / 599 kcal
- Proteína
- 14.8 g
- Carbohidratos
- 62.3 g
- Grasa
- 34.7 g
- Grasa saturada
- 15 g
- Fibra
- 6.2 g
- Sodio
- 609.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2h
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min