Dispositivos y accesorios
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
Prep. 40min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Spinach Dumplings
-
frozen spinach thawed, drained and chopped (2 cm)200 g
-
onion quartered70 g
-
fresh parsley leaves only5 stalks
-
unsalted butter cut in pieces60 g
-
milk130 g
-
white bread, slightly stale cubed250 g
-
mozzarella cubed (1 cm)150 g
-
plain flour40 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Tomato Ragout
-
onion quartered100 g
-
garlic clove1
-
olive oil or to taste
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée10 g
-
caster sugar1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water100 g
-
cherry tomatoes250 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves chopped3
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
24 g
Calorías
2760 kJ /
656 kcal
Grasa
34 g
Fibra
6.4 g
Carbohidratos
58 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Then. Now. Always.
50 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
1h 15min
Lentil Moussaka
3h 30min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h