Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
TM6 TM5

Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage

4.3 (7 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g mixed dried mushrooms
  • 250 g boiling water
  • 50 g vegan hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 100 g onions, quartered
  • 40 g olive oil, plus 1 Tbsp
  • 350 g mixed fresh mushrooms, sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
  • 50 g brandy
    o dry Marsala wine
  • 200 g freekeh
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
    o ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • 200 g water
  • 200 g almond milk (see tip)
  • 12 fresh sage leaves

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1280 kJ / 307 kcal
Proteína
12 g
Carbohidratos
21 g
Grasa
19 g
Grasa saturada
2 g
Sodio
321 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas