Lentil, Mushroom and Nut Patties
TM5

Lentil, Mushroom and Nut Patties

4.7 (19 valoraciones )

Ingredientes

  • 25 g wholemeal bread, torn in pieces
  • 50 g walnut halves
  • 30 g cashew nuts
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled
  • 100 g red lentils, rinsed
  • 500 g water
  • 1 garlic clove
  • 100 g onions, quartered
  • 150 g chestnut mushrooms, halved
  • 50 g sunflower seeds
  • ½ tsp dried parsley
  • ¼ tsp dried thyme
  • 1 Tbsp linseeds, ground, mixed with 3 Tbsp water
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 15 g Worcestershire sauce
  • mixed salad leaves, for serving

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1477 kJ / 354 kcal
Proteína
16 g
Carbohidratos
25 g
Grasa
20 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas