Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dough
- 200 g water
- 35 g olive oil
- 2 tsp dried instant yeast, crumbled
- 150 g maize flour
- 150 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 100 g strong wholemeal bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 50 g hazelnuts, cut in pieces
- 250 g cooked beetroot, cut in pieces
- 30 g olive oil, juice only (approx. 15 g)
- ½ lemon, juice only (approx. 15 g)
- 2 garlic cloves, or to taste
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground cumin, or to taste
- 100 g kale, tough stalks removed then roughly chopped
- 100 g feta cheese, crumbled
- 200 g grated mozzarella
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3590 kJ / 858 kcal
- Proteína
- 33 g
- Carbohidratos
- 77 g
- Grasa
- 46 g
En colecciones
Recetas alternativas
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Veggie Wellington
2h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Middle Eastern Aubergine Pies
2h
Carrot and Peanut Bake
55min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h