Versiones compatibles
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Proteína
- 8 g
- Carbohidratos
- 36.9 g
- Grasa
- 20.5 g
- Grasa saturada
- 3 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sodio
- 420.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Cevapcici with Tzatziki Sauce
30 min
Broccoli and Apple Salad
5min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1h 45min
Fennel Apple Salad
20 min
Coconut Creamed Kale
20 min
One-pot Moussaka
30 min