Dispositivos y accesorios
Buttermilk corn cakes
Prep. 20min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for frying50 g
-
buttermilk250 g
-
eggs2
-
polenta80 g
-
plain flour150 g
-
baking powder1 tsp
-
salt (see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 portions
Sodio
1434.9 mg
Proteína
47.4 g
Calorías
8488.7 kJ /
2021.1 kcal
Grasa
125.3 g
Fibra
5.7 g
Grasa saturada
51.6 g
Carbohidratos
176 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tropical upside down pineapple cake
1h 10min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Beef liquid stock (TM5)
3h 25min
Savoury potato bundt
1h 55min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1h 20min
Pumpkin tart
2h 15min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Pumpkin fritters
35min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1h 10min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Pumpkin loaf
1h 45min