Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Frittata
- 1 cooked chicken breast, skinless (approx. 180 g), cut in pieces (3 cm)
- 10 g olive oil
- 4 large eggs
- 3 spring onions, thinly sliced
- 2 Tbsp fresh coriander leaves, roughly chopped
- ¼ - ½ tsp ras el hanout, to taste (opcional)
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Vegetable Rice
- 150 g red peppers, quartered
- 70 g carrots, cut in pieces
- 50 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 750 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g basmati rice, rinsed
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- ground black pepper, to taste
- ¼ tsp sumac (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2002 kJ / 477 kcal
- Proteína
- 28 g
- Carbohidratos
- 48 g
- Grasa
- 19 g
- Grasa saturada
- 3 g
- Sodio
- 760 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Cottage Pie
1h 10min
Bolognese Sauce
1h 15min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Spaghetti Carbonara
40min
Vegetable Soup
35min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Tomato basil chicken stew
35min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Chicken Noodle Soup
25min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Chicken Pizzaiola
50min