Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Teriyaki Sauce
- 1 garlic clove
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g sesame oil
- 50 g dark soy sauce
- 30 g rice vinegar
- 50 g dark brown sugar
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
Salmon Burgers
- 2 garlic cloves
- 6 spring onions, (approx. 60 g), cut in pieces (3 cm)
- 15 g light brown sugar
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 500 g), cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 Tbsp vegetable oil
- mayonnaise, for serving
- 6 bread rolls, halved
- 6 green lettuce leaves
- 1 red onion, thinly sliced
- 1 avocado, thinly sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2236 kJ / 535 kcal
- Proteína
- 24 g
- Carbohidratos
- 45 g
- Grasa
- 28 g
- Grasa saturada
- 4 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 1073 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Fish Tacos
45min
Salmon Burger
2h 20min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Blackened Fish Burger
55min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min