
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g dried yellow split peas
- boiling water for soaking
- 3 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger peeled
- 1 fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into halves
- 45 g ghee
- 200 g brown onion cut into wedges (approx. 4 cm)
- 10 fresh curry leaves
- 2 cardamom pods crushed
- 110 g tandoori paste (see Tips)
- ½ tbsp garam masala (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 2 tsp curry powder
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 bunch fresh silverbeet (approx. 320 g), stems removed and leaves finely shredded
- salt to taste
- fresh coriander leaves only, for garnishing
- cooked rice (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 571.4 kcal / 2399.8 kJ
- Proteína
- 24.4 g
- Grasa
- 15.8 g
- Carbohidratos
- 73.2 g
- Fibra
- 17.1 g
- Grasa saturada
- 8.1 g
- Sodio
- 1455.4 mg
Recetas alternativas
Vegetarian chilli
35min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Palak paneer
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Lentil curry (dahl)
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Pulse and pumpkin curry
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Tomato and lentil dahl
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Chhole (chickpea curry)
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Sabji (vegetable) curry
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Red lentil cauliflower dahl
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