Dispositivos y accesorios
Sous-vide Octopus Salad
Prep. 30min
Total 8h
4 portions
Ingredientes
-
fresh octopus tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)600 g
-
paprika1 Tbsp
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
garlic cloves crushed2
-
dried bay leaf2
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
carrots cut in sticks (5 mm x 50 mm)120 g
-
red onions halved then sliced (5 mm)100 g
-
green pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
red pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
white vinegar15 g
-
fresh parsley leaves5 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
594 mg
Proteína
25 g
Calorías
1177 kJ /
281 kcal
Grasa
17 g
Fibra
2 g
Grasa saturada
3 g
Carbohidratos
6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide with Blade Cover
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Sous-vide Ossobuco
12h 40min
Avocado Orange Butter
10min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Salmon Tartare
25min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Zesty avocado with crab
10min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Salmon tartare
10min
Herb Cashew Spread
8h 10min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Lobster Bisque
1h 50min