Dispositivos y accesorios
Russian salad
Prep. 20min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
water (for steaming)600 g
-
eggs with shells3
-
potatoes cut into small cubes600 g
-
carrots diced150 g
-
100 g green peas, frozengreen peas, canned100 g
-
flat green beans sliced100 g
-
salt to taste½ tsp
-
canned tuna in oil200 g
-
mayonnaise300 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
15.36 g
Calorías
2269 kJ /
543 kcal
Grasa
44.73 g
Carbohidratos
19.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Ukrainian dressed herrings
1h
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Mixed Herbs Rice
35min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3h
Confetti Rice
45min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
Baked spinach and eggs
35min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min