Dispositivos y accesorios
Som tum (Thai green papaya salad)
Prep. 20min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
Salad
-
green papaya cut into julienne (see Tips)500 g
-
roasted salted peanuts70 g
-
fresh bean sprouts200 g
-
tomatoes deseeded and cut into thin strips2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into matchsticks3
-
fresh Thai basil leaves, roughly chopped1 bunch
-
fresh coriander leaves roughly chopped1 bunch
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices1
Dressing
-
fish sauce30 g
-
peanut oil30 g
-
soy sauce30 g
-
lime juice60 g
-
white sugar2 tsp
-
dried chilli flakes to taste¼ - ½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
797.5 mg
Proteína
5.6 g
Calorías
725 kJ /
172.6 kcal
Grasa
10.7 g
Fibra
5.2 g
Grasa saturada
1.8 g
Carbohidratos
11.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Around Asia
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Thai Green Curry Chicken
30min
Thai Green Curry Paste
10min
Beef rendang
6h 20min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Sesame Balls
10min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min
Sukiyaki
55min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Spiced coriander prawns
25min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Date and tamarind chutney
8h 50min