Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chilli oil
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, peeled
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 3 tbsp chilli powder, to taste
- 200 g oil
Szechuan soup
- 3 dried shiitake mushrooms
- 10 g dried black fungus (see Tips)
- warm water, for soaking
- 1 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 60 - 90 g canned bamboo shoots, drained
- 1000 g water, plus an extra 3 tablespoons
- 200 g pork mince
- 100 g fresh enoki mushrooms, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- 3 - 4 tbsp Chinese black vinegar, to taste
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp sugar
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp arrowroot flour
- 150 g tofu, cut into cubes (1 cm)
- 1 egg white, lightly beaten
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 738.2 kJ / 175.8 kcal
- Proteína
- 13 g
- Carbohidratos
- 10.7 g
- Grasa
- 8.1 g
- Grasa saturada
- 2 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sodio
- 368.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Mapo tofu
15 min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Chicken porridge with century egg
30min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40 min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Chai Buey
1h 45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Salted Chicken
5h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h