Dispositivos y accesorios
Barbecue Onions (17.5 oz)
Prep. 5min
Total 45min
17 oz
Ingredientes
-
neutral oil divided1 oz
-
yellow onions cut in halves, then cut into wedges (½ in.), divided17 ½ oz
-
beer (see Tips)2 oz
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard½ oz
-
honey½ oz
-
Worcestershire sauce1 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 oz
Sodio
39.4 mg
Proteína
0.5 g
Calorías
136.7 kJ /
32.5 kcal
Grasa
2.3 g
Fibra
0.7 g
Grasa saturada
0.3 g
Carbohidratos
2.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Basic Onions
14 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Better with Beer
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Browned onions (200 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Browning 8.5 oz Shallots
25min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Browning 7 oz Onions
25min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Unsalted Butter
15min