Versiones compatibles
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded if preferred (optional)
- 1 garlic clove
- 20 g sesame oil
- 30 g light soy sauce
- 20 g Chinese black vinegar
- 40 g alcoholic ginger beer (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, to serve
- 1 - 2 tbsp sesame seeds, toasted, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 Complete recipe
- Calorías
- 1504.8 kJ / 358.3 kcal
- Proteína
- 7.3 g
- Carbohidratos
- 13.2 g
- Grasa
- 32.6 g
- Grasa saturada
- 4.6 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sodio
- 1651.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Nam Jim
10min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Pork and prawn dumplings
55min
Crayfish pâté
4h 45min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Char siu bao pork buns
6h 35min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min